Stații de lucru
OS - Windows 9179 Solutii
Reguli si plangeri 11 Solutii
OS - OS X 410 Solutii
Reguli de configurare 12 Solutii
Licentiere 18 Solutii
Securitate 182 Solutii
Copie de rezerva (Backup) 68 Solutii
Antivirus 72 Solutii
Aplicatii specifice 5303 Solutii
Hardware 291 Solutii
Cum redenumiți active network profile name în Windows 11
[mai mult...]Cum marim disk-ul unei masini virtuale in VirtualBox
[mai mult...]Cum reduceți spațiul de stocare în Microsoft cloud
Spațiul dvs. de stocare în cloud este plin.
[mai mult...]Instalare powershell 7 pe Windows 11
Se doreste instalarea aplicatiei powershell 7.
[mai mult...]Cum trimiți fotografii, videoclipuri sau înregistrări audio pe WhatsApp fără ca acestea să fie salvate și cu opțiunea de a fi vizualizate o singură dată – pentru iOS
Această metodă explică cum utilizatorii de iPhone pot trimite imagini, videoclipuri sau înregistrări audio prin WhatsApp pentru dispozitivele iOS, fără ca acestea să fie salvate, redirecționate, copiate sau să permită capturi de ecran din partea destinatarului, având opțiunea de a fi vizualizate o singură dată.
Această opțiune oferă un nivel suplimentar de confidențialitate și control asupra datelor transmise prin intermediul aplicației WhatsApp. Odată ce trimiteți o fotografie, un videoclip sau un mesaj vocal cu vizualizare o singură dată, nu veți putea să-l vizualizați din nou.
Orice fotografii sau videoclipuri pe care le trimiteți nu vor fi salvate în Fotografii sau Galerie de către destinatar. De asemenea, destinatarul nu poate face capturi de ecran ale conținutului pe care îl trimiteți folosind vizualizarea o singură dată.
Notă:
• Trimiteți doar fotografii, videoclipuri sau mesaje vocale cu vizualizare o singură dată persoanelor în care aveți încredere.
• Amintiți-vă că există alte modalități prin care conținutul media cu vizualizare o singură dată sau mesajul vocal pot fi salvate. De exemplu, destinatarii pot face o fotografie sau un videoclip cu conținutul dvs. cu vizualizare o singură dată folosind o cameră sau alt dispozitiv înainte ca acesta să dispară.
• Conținutul media criptat poate fi stocat timp de câteva săptămâni pe serverele WhatsApp după ce l-ați trimis.
• Dacă dumneavoastră sau destinatarul dumneavoastră folosește un dispozitiv Android, mesajul vocal cu vizualizare o singură dată și mesajul vocal cu vizualizare o singură dată pot fi înregistrate folosind înregistrarea ecranului nativă.
Despre primirea conținutului media de vizualizare o singură dată și a mesajelor vocale.
- Odată ce primiți o fotografie, un videoclip sau un mesaj vocal cu vizualizare o singură dată, va trebui să-l deschideți în termen de 14 zile de la trimiterea acestuia. În caz contrar, va expira din conversație.
- Nu puteți trimite mai departe, salva, marca sau partaja fotografii, mesaje vocale sau videoclipuri care au fost trimise sau primite cu conținut media de vizualizare o singură dată activat.
- Conținutul media cu vizualizare o singură dată și mesajele vocale pot fi restaurate din copiile de siguranță dacă mesajul nu a fost deschis la momentul copierii de siguranță.
Dacă fotografia, mesajul vocal sau videoclipul a fost deschis, acesta nu va fi inclus în copia de siguranță și nu poate fi restaurat.
[mai mult...]