Factory reset Android 11

Configurare noua (How To)

Situatie

Există șanse mari să fii pus într-o situație în care dispozitivul tău nu funcționează așa cum era înainte.
Aici intră în joc resetarea din fabrică. Puteți oricând să faceți copii de rezervă pentru toate fișierele media pe computer sau să utilizați USB OTG pentru a vă salva fișierele pe o unitate flash.

Solutie

Acum, să trecem la procedura în sine. Odată ce faceți o copie de rezervă a tuturor, așa cum s-a explicat mai sus, puteți trece la procesele de resetare și restaurare. Acesta este un proces intuitiv și simplu, având în vedere cât de critic este.

1. Deschide setările.

2. Alegeți Sistem.

3. Selectați opțiuni de resetare.

4. Atingeți Ștergeți tot (resetarea din fabrică).

5. Atingeți Ștergeți tot

6.Dispozitivul dvs. va reporni și veți ajunge la ecranul de configurare inițială.
7.De acolo, conectați-vă la Google și/sau la contul OEM și restaurați tot ceea ce s-a făcut backup.

Procedura este destul de similară pe toate dispozitivele Android, deși poate varia. De exemplu, va trebui să accesați Setări > Dispozitiv > Resetare pe dispozitivele Xiaomi pentru a ajunge la opțiunea de resetare din fabrică.

  • Resetați totul din recuperare (recovery mode)

Există momente în care dispozitivul este complet oprit și nu se pornește deloc. Atunci este indicai să se faca backup la toate datele. Oricum, faptul că nu puteți porni în sistem face ca lista de opțiuni viabile să fie destul de scurtă.

Ceea ce puteți încerca este să resetați setările din fabrică din recuperare. Modul de recuperare este setul de opțiuni care funcționează pe o partiție separată, similar cu meniul BIOS de pe computere. Deci, dacă sistemul nu pornește, de obicei, recuperarea se va face. Odată ajuns acolo, aveți opțiunea de a reseta setările din fabrică sau de a șterge partiția cache. Aceasta emulează resetarea din fabrică accesată din UI de sistem.

Iată cum să accesați modul de recuperare și să resetați dispozitivul la setările din fabrică:

1.Opriți dispozitivul.

2.Apăsați și mențineți apăsat butonul de pornire și tasta de creștere a volumului simultan pentru a intra în meniul Recuperare.

3.Folosind tastele de volum pentru navigare, selectați Ștergeți datele/resetarea din fabrică.

4.Apăsați butonul de pornire pentru a confirma selecția.

5.Așteptați până când procedura este finalizată și, sperăm, următorul lucru pe care îl vedeți este ecranul de deschidere și configurarea inițială.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(14 din 29 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?