Cum sa dezactivezi optiunea de conectare la o retea disponibila din ecranul de logare.
Aceasta optiune este forte utila atunci cand ai date share-uite in retea, deoarece nu mai poate conecta divice-ul la o alta retea cand e blocat.
Daca optinunea ar fi activa, pc-ul s-ar conecta la o alta retea si ar putea fi accesat share-ul .
[mai mult...]