Cum scapam de ad-uri in Microsoft Edge

Configurare noua (How To)

Situatie

        Noul browser Microsoft Edge fără îndoială a captat atenția tuturor. Este destul de rapid, elegant și isi face treaba fara probleme in Windows 10. Dar, nu este încă suficient de demn să stea împotriva altor concurenți puternici precum Chrome și Firefox, din pricina lipsei de extension support. Nu există extensii înseamnă ca nu exista nici un Adblock. Ei bine, dacă sunteți un utilizator experimentat de Windows 10, atunci acest lucru nu ar trebui sa va impiedice. Acolo unde există voință, există întotdeauna o cale.

s1

Backup

 

Solutie

          EdgeAdBlock

          Edge AdBlock este mic software open-source special creat pentru a bloca anunțurile de pe browser-ul Edge. De fapt, nu este un software. Este de fapt un batch file care face o serie de modificari in registri pentru a bloca rețelele de publicitate sa-si afiseze continutul in browser. Configurarea fișierului este ușoara și rapida.

          Mai intai descarcati arhiva zip de pe website (http://www.edgeadblock.com/). Dezarhivati intr-un folder. Dupa aceasta, deschideti fisierul Edge Adblock.bat cu drepturi de admin.

s2

       Dupa ce vi se va cere permisiunia UAC. Apasati Yes si va aparea urmatorul ecran.

s3

Pentru a activa Ad-Blocker apasati tasta „1” dupa care ENTER. Dupa aceasta va aparea o fereastra in care veti fi intrebati daca permiteti ca programul sa modifice registrii si trebuie sa apasati Yes.

s4

Dupe aceasta Ad-Blocker va fi activat si se poate verifica.

 

Tip solutie

Permanent

Plan de restaurare in caz de nefunctionare

Pentru dezactivare se va rula acelasi fisier Edge Adblock.bat cu drepturi de admin si se va apasa tasta „2”.

s3 - Copy

Voteaza

(48 din 96 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?